top of page

Hør "Grandmas Hands" herunder.

Om Jan

Jan Schønemann (f.1958 ) har  arbejdet som musiker, siden han var ganske ung. 

Som mange andre i hans årgang var det rock-musikken, der tændte ham, men senere har han bredt sig over mange andre genrer. 

 

Udover at spille dejlig festmusik med sin trio "Rock-spot", swinger han sejt med Josefine Ottesen i sin duo "Swing". Sammen  med Christian Søgård i "KonSert" tager han publikum med på skønne rejser i nyskrevet instrumentalmusik og danske sange, og har du  brug for en solomusiker, der kan spille og synge de fede evergreens (Paul Simon, Lennon& McCartney, Elvis etc.) stiller Jan gerne op med sin guitar og evt. et selvindspillet backing-track. 

Skal du bruge musik til fællessang /dinnermusik, eller har du brug for et syngende telegram, er du også velkommen til at kontakte ham.

 

"Blue Holger D" er et af Jans hjerteprojekter. Her kan du opleve blues/roots på dansk, finurligt og forfriskende oversat af Jan. Også i  koncertfortællingen "Fjeren og Rosen", (bygget over Josefine Ottesens bog), folder Jan sig ud som komponist - forestillingen fungerer forrygende som familiearrangement. 

 

Har du lyst til at høre fortællingen om 40 år som musiker, er "Historien om 10 guitarer" en underholdende musikalsk fortælling /foredrag, og trænger du til at få finpudset guitarspillet er Jan en erfaren og tålmodig underviser.

Jan har været formand for Svendborg Musikråd og er fortsat i bestyrelsen for DMFSvendborg.

bottom of page